.

.

MOCHENT Vontató Heveder JDM - Sport Red Racing Vontató Heveder Autó Módosítás Dekoratív Pótkocsi Öv Személyre szabott Kínai Szlogen Vontató Kötél Pótkocsi Horog HF Alkalmas Első vagy Hátsó Lökhárító (Piros)

MOCHENT Vontató Heveder JDM - Sport Red Racing Vontató Heveder Autó Módosítás Dekoratív Pótkocsi Öv Személyre szabott Kínai Szlogen

HUF 943.65
Árukból
A boltban

【Kínai Szlogen Design】-Kínai Szlogen jelentése : sok szerencsét & a legjobb.Egy elegáns megjelenés hozzáteszi, dekoráció, hogy az autó inspirálja a JDM sport vörös verseny, Autó tartozékok JDM. 【Könnyű Megtalálni】-Világos színű biztosítja, hogy megfelelően tudja ellenőrizni szíj feszességét, valamint kitartás a telepítés során, majd a közlekedést.Is teszi, sokkal könnyebb megtalálni a pántok a unlighted pótkocsik. 【Anyag】- Készült, magas minőségű nylon fém csat, csavar, erős, tartós, jó kopásállóság. 【MEGJEGYZÉS】-Ha az autó nem tudja telepíteni a csavart, nem akarom, hogy lyukat fúrni, akkor használja a nylon kábel köti biztosítunk kell telepíteni, ami azt jelenti, hogy csak akkor használható, dekoráció, nem a tapadás. 【Csomag Tartalmazza】- Egy készlet vontató heveder (1 db heveder+1db csavar+1 db dió+4db kötegelő ).

A jellemzők

Így tetszhet neked