.

.

Laptop Állvány, Állítható Számítógép Emelő az Íróasztal, Ergonomikus, Légáteresztő, Hordozható, Asztali Állvány, Kompatibilis 11-15.6 hüvelykes Laptop, Tablet, 25x14x3cm (Szín : Rózsaszín)

Laptop Állvány, Állítható Számítógép Emelő az Íróasztal, Ergonomikus, Légáteresztő, Hordozható, Asztali Állvány, Kompatibilis 11-15.6

HUF 1431.00
Árukból
A boltban

1. Ez a laptop állvány 6 állítható magasságú, ami megemeli a laptop 2.37 hüvelyk 5.7 cm. 2. Segít a helyes testtartást, valamint megakadályozza, hogy terhelését, majd kéz a fáradtság. 3. A laptop állvány lehet hajtani egy kompakt méret felszerelt ingyenes hordtáska a könnyű tárolás, valamint a könyv. 4. A nyitott kialakítás biztosítja a jobb szellőzés, hogy megakadályozzák a laptop túlmelegedés, valamint javítja a teljesítményt a laptop. 5. Csúszásmentes szilikon párna segít, hogy elkerülje a kockázatot karcolások a készülék, valamint annak biztosítása, stabil elhelyezés.Név : laptop stand Features : Ez a laptop állvány 6 állítható magasságú emelje fel a laptop 2.37 hüvelyk 5.7 cm.Segít a helyes testtartást, valamint megakadályozza, hogy terhelését, majd kéz a fáradtság.Ergonómikus tervezés, könnyű nézni, majd írja be, enyhíti a nyak, váll, gerinc fájdalom.Kicsi, hordozható, kreatív, hordozható, összecsukható kivitel, könnyen szállítható.Aktatáskák, úti bőröndöm, a fiókokat, vagy a kocsiban.Ideális irodai alkalmazottak, tanulók, utazók, valamint a másoknak szükségük van.Hőelvezetés and design funkciók megakadályozzák a laptop túlmelegedés a használat során.specifikáció : Anyag : Alumínium alloy Color : szürke, rózsaszín, silver Size : 25x14x3cm Weight : 500g You lesz : laptop állvány x1.

A jellemzők

Material:
Aluminum alloy
Color:
gray, pink, silver
Size:
25x14x3cm
Weight:
500g
You will get:
laptop stand x1

Így tetszhet neked