.

.

Mitesszer Eltávolító Pattanás Comedone Extractor Eszköz Akne Kit - Kezelés Folt, Whitehead Popping, Pattanás Eltávolítása a kockázatmentes Orr, Arc, Bőr (Ezüst)

Mitesszer Eltávolító Pattanás Comedone Extractor Eszköz Akne Kit - Kezelés Folt, Whitehead Popping, Pattanás Eltávolítása a kockázatmentes

HUF 943.65
Árukból
A boltban

[Multifunkcionális akne tű] : segít eltávolítani mitesszerek. [Csúszásmentes fogantyú] : az segít, hogy jobban ellenőrizzék a nyomás, hanem szerezzen be egy ragadja meg, a használat során, így nem károsítja a bőrt. [Arcápolás Tools] : Kérlek, ne vedd a bőr az ujjak!Szakmai kivonás eszközök segítségével tiszta pórusokat, távolítsa el a pattanások, majd a különböző foltok. [Meleg vonatkozó tanácsot] : ezzel beállítva érett akne, ne használja előtt fejlődik, törölje az összes eszközök alkohollal előtt minden egyes használat után. [Tökéletes értékesítés utáni szolgáltatás] : 100% - os elégedettség, ígérjük, egy 60 napos visszatérítési 7×24 órában, tanácsadó szolgáltatás.Utasítások : 1 : Tisztítsa meg arcát meleg vízzel, vagy tisztítsa meg az arcát alaposan arc tisztító. 2 : Tiszta a tűt, majd a gyűrű alaposan orvosi alkohol. 3 : Tedd a végén a hurok a mitesszer, hogy kivont, óvatosan nyomja meg az oldalon a mitesszer-mozgassa a szerszámot, hogy a top 4 : Tisztítsa meg a bőrt újra használhatja a bőrápoló termékek. 6 : Mindig használatra forró szappanos víz/alkohol tiszta eszközök, valamint a levegő száraz.

A jellemzők

Így tetszhet neked