.

.

InstantMax Kötet Fedezze Fel A Por, Gyors Fedezze Árnyék Por Hajformázó Por, Mágikus Bolyhos Vékony Haj Por A Haj Vonala Árnyék Smink, Haj Korrektor Root Fedezze Fel Azonnali Lefedettség (Fekete)

InstantMax Kötet Fedezze Fel A Por, Gyors Fedezze Árnyék Por Hajformázó Por, Mágikus Bolyhos Vékony Haj Por A Haj Vonala Árnyék Smink,

HUF 961.20
Árukból
A boltban

????【Gyors Haj Szín】A Prémium Haj Vonal Por Fedi, Illetve Elrejti Bármilyen Probléma Terület Másodpercek Alatt : Távolodó Haj Vonalak, A Fény, A Kopasz Foltok, Ritkuló Haj, Még A Szakáll!. ????【Tartós】 : Ennek Hosszú Távú Hatása Lehet Tartani Gyönyörű Minden Nap.Anti-Verejték, Napi, Vízálló, Szélálló, Lehet Alakja, A Haja Pedig Gazdagítja A Homlokán. ????【Biztonságos, Veszélytelen】Természetesen tisztán hajszálvékony módosítás por.Készült Egészséges Alapanyagokból, Hogy Nem Károsítja A Haj, Illetve Fejbőr.Könnyen Alkalmazott Kevesebb, Mint egy Perc. ????【Használat】 : Open kis puff mártott a megfelelő összeg, valamint rendetlen haj gyökere mártott finoman érintse meg, hogy töltse ki a szép homlokán.Vagy pat árnyék por a sekély mély szélén a hajszál, amely a haj érzés.Szerint az egyéni helyzet, hogy válassza ki a színt töltse ki. ????【Könnyen hordozható】 : Független elhelyezett puff s a lőpor, hogy sokkal kényelmesebb a használata.Könnyű, Könnyen hordozható, egy tükröt, puff, akkor lehet alkalmazni smink, bárhol, bármikor.Használható Otthon, Vagy Utazás Közben, Nagyon Kényelmes, Gyors.

A jellemzők

Így tetszhet neked