.

.

Cffdoi szappantartó, ABS, Elvezetését, valamint Gyorsan Száradó, Erős Kitartás, Méret 137.677.640 mm-es, Levehető, Könnyen tisztítható, (Fekete/Szürke/Rózsaszín/Fehér) (Szín : Fekete)

Cffdoi szappantartó, ABS, Elvezetését, valamint Gyorsan Száradó, Erős Kitartás, Méret 137.677.640 mm-es, Levehető, Könnyen tisztítható,

HUF 11603.25
Árukból
A boltban

*SZAPPAN MAT : A szivacs, szappan mat, hogy bemegy a szappan tartó elnyeli a felesleges vizet, megakadályozza, hogy a szappan attól, hogy puha vagy ropogós.Megakadályozza, hogy a szappan száraz, nem engedi, hogy a baktériumok nő rajta, ezért így tartósabb szappan. ♠Az üreges gap vízelvezetés tervezés a plasztikai szappan doboz gyorsan engedje le a vizet, megakadályozza a szappan legyen nedves, pépes, ezzel meghosszabbítva az élettartamát a szappan. ♠Könnyű tiszta vízzel.Az alján a szappan doboz megakadályozza, hogy a víz szivárgás, valamint a fürdőszoba pulton/konyhai mosogató tiszta, száraz. ♠A szappan készült, magas minőségű, környezetbarát, ABS, amely használható sokáig. ♠Az alsó is elég a súrlódás, a mosogatószer jogosultja nem esnek a mosogató, sem a szappan.Nyugodtan hely a szélén a fürdőszoba, a konyha, mosogató, vagy fürdőkádban.Anyag : magas minőségű, környezetbarát ABSSize : 137.6*77.6*40mm Features : Könnyű, tiszta vízzel, maradjon tiszta, száraz.Hatály : fürdőszoba/kád/zuhany/konyhai mosogató, képes tárolni szappan, mosogatószeres szivaccsal, tisztítás labdát, szemüveg, kulcsok, stb.

A jellemzők

Így tetszhet neked