.

.

Kamera stabilizátor DSLR Kamera Stabilizátor Kézi Gimbal tükör nélküli 2.2 Kg Hasznos teher Egyetemes Stabilizátor Kültéri Videó Felvétel (Szín : Előre Kit)

Kamera stabilizátor DSLR Kamera Stabilizátor Kézi Gimbal tükör nélküli 2.2 Kg Hasznos teher Egyetemes Stabilizátor Kültéri Videó Felvétel

HUF 124204.05
Árukból
A boltban

SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több.Ha nem tudjuk megjavítani, elküldünk egy e-utalványt a vételár a hatálya alá tartozó termék, vagy cserélje ki. ●Kicsi, de kényelmes : lehet hajtani, valamint használt, csak egy pár A4-es méretű papír után, hogy hajtogatott, könnyen meg lehet tenni egy táska, vagy akár egy zseb, amely a hagyományos fotózás berendezések. ●Állítható felvételi szög : beállítható a magasság szerint a különböző kamerák használata, valamint lőni, több szögből, valamint irányban. ●Stabilitás : Nagyon alkalmas a gördeszka, görkori, verseny, kerékpár, úszás, szörfözés, vadászat, snowboard, síelés, bármilyen extrém sport helyzetekben szükséges stabilitás. ●Könnyű, kényelmes : Az ergonomikus kialakítású nyél csökkenti a nyomást, hosszú távú lövés. ●Gyors válasz : Ha problémái vannak a vásárlási folyamat során, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az e-mail, a Q&A funkció, válaszolni fogunk belül 0-6 óra, hogy megoldja a problémát. -Tengely : 3-Axis Titling Szög : 230°Beállítva : DSLRs Configured a : tükör nélküli Kommunikáció : WIFIType : kézi gimbal Rolling Szög : 360°.

A jellemzők

Így tetszhet neked