.

.

[5 Pack] EBIZCITY Kompatibilis Apple Nézni Series 3 / Series 2 Esetben a Képernyő Védő 38mm Általános védőtok TPU HD Világos, Ultra-Vékony Fedezni iWatch 3/2 (Tiszta+Fekete+Rose Arany+Ezüst+Piros)

[5 Pack] EBIZCITY Kompatibilis Apple Nézni Series 3 / Series 2 Esetben a Képernyő Védő 38mm Általános védőtok TPU HD Világos, Ultra-Vékony

HUF 1213.65
Árukból
A boltban

[All-in-one Design] Ez 38mm apple nézni az esetben beépített képernyővédő fólia, mint egy üveg, fólia, vékony, világos, ad teljesen teljes védelmet, hogy az apple órát kínál egy érzékeny választ képernyőn érintse meg. [Speciális Anyag] Készült prémium puha TPU anyag, a Galván bevonat alkalmazása, 38mm apple óra, ami felszíne fényes.Ez a karcsú az esetben biztosan, hogy az órát, meg szépen elegáns, luxus.Jól áll, nagyon jól néz ki!. [Pontos Kivágás] Teljes elülső hozzáférés az összes port, ellenőrzések, valamint az érzékelők a szemét.Nem befolyásolja a zenekar behelyezés közben. 38mm apple vigyázz, könnyen telepíthető, illetve eltávolítása nélkül. [Rázkódásálló] Minden-körül védőtok kiterjed az óra arcát oldalról pontosan, 360 fokos teljes védőtok 38mm apple nézni, hogy megelőzze, hogy csorba, illetve karcos, miközben az Apple Órát új, hosszú idő után. [5 Csomag Könnyű, Vékony, Világos Eset] 38mm apple nézni, olyan vékony, hogy alig növeli a súlyt, hogy az apple órát, de garantált védelem.5-pack csomag azt jelenti, hogy változik a hangulat, vagy ossza meg ezt az ajándékot, hogy a család vagy a barátok. (KÉRJÜK, TIPP). 1. Ez esetben nem vízálló, hogy nem támogatja úszás közben.Ha forgetto vedd le, vagy a termék használata a tornaterem vagy sportpálya a tevékenységek is, mert a nedvesség közé szorult ez a termék, valamint a watch képernyőn.Akkor csak meg kell, hogy törölje le egy szemüveg ruhával. 2. Ez a termék egy képernyővédő fólia, így meg kell, hogy győződjön meg arról, hogy nincs más képernyővédő fólia telepítve van-e az órát.Tagadás érinti az érintőképernyő érzékenysége a képernyőn.

A jellemzők

Így tetszhet neked