.

.

Mariska 10A Egyenesen Emberi Haj Csomag Szűz Brazil Egyenes Haj Csomag Feldolgozatlan Emberi Hajszál 3 Csomag Fekete Nők (18/20/22Inch, természetes színű, 3 csomag)

Mariska 10A Egyenesen Emberi Haj Csomag Szűz Brazil Egyenes Haj Csomag Feldolgozatlan Emberi Hajszál 3 Csomag Fekete Nők (18/20/22Inch,

HUF 10663.65
Árukból
A boltban

1.Haj Anyaga : Brazil Egyenes Haj Csomag, 100% Feldolgozatlan Emberi Haj, a Felső Osztály 10 A Szűz Haj Kötegek ,Vágott Egy Donor,Puha, Egészséges. 2.Haj Súlya : Emberi Haj Egyenes Kötegek, 95-105g/Csomag (3.5 oz/Csomag),a Hossz,a Nyújtás a Szűz Haja EGYENES Lenni, Akkor Ez az Intézkedés. 3.A Haj Minősége : Dupla Erős Vetülékfonallal,Nem Vegyi Anyag,Nem Száraz Vége,Nem Osztja,Bonyodalom Feszes, Szép,Vastag,Egészséges Véget Ér. 4.Természetes look3 vagy 4 Haj Kötegek, Általában Elég, hogy Tele van a Feje egy Átlagos Fejét. 5.Szállítási Idő : Szabad Vásárolni, illetve A Szállítási Idő 1-2 Munkanapon Által FBA,Mariska Haj, Nincs Oka, hogy Visszatérjen, Hisz A Választás. 100% emberi haj,lehet Festék-vagy Fehérített.Természetes, Feldolgozatlan.Puha, Kényelmes.Egészséges, Fényes.Gyönyörű Kivitelezés.Szuper Szűk&Tisztán.Tartós Kicsit Nem Szórnak.Teljes Egészséges Vége.Nem valami gubanc Baj.Nem Száraz, &Könnyen elintézi.Haj Anyaga : 100% Feldolgozatlan Perui Szűz Emberi Haj.Haja Színe : Természetes Clor, Lehet Festett, valamint Fehérített, hogy a Színek, Mint Te.Haj Fokozat : 10 A egyenes haj.Haj Súly : Minden Csomag 95-105g/csomag.Haj Hossza : 10-30,Ha azt szeretné, hogy hosszú,tudjuk ügyfél számára.Haj Vetülékfonallal : Gép Dupla Vetülékfonallal.Elemek / Csomag : 3 Csomag Minden Csomag.Előnye : Nem Szórnak bonyodalom ,Lehet Festett, valamint Fehérített.Kapcsolódó Termékek : Perui mongol Brazil India Szűz Haj stb.Mossa Mélyen Feltétel Haj Rendszeresen.De-Kusza Haját Finoman Kézzel Mosás Előtt.A Hajad, Hogy Magától Megszáradjon.Ne Hagyja, Hogy A Nap Vagy A Száraz Haj Drie.Q1 : a haj festett vagy fehérített?.Az emberi haj is festett, valamint fehérített, hogy a kívánt színt.2. kérdés : Milyen hosszú lesz az emberi haj utolsó?.A haj lehet használni, legalább egy év alatt, megfelelő karbantartás.Ha gyakran dauer, majd fesd be a hajad, csökkenti az élettartamát a hajad, hogy bizonyos mértékig.3. kérdés : Miért a haj vetülékfonallal kap vedlik?.Csak úgy, mint a normál haj, lesz egy kis mennyiségű hajhullás, ha tudjuk kezelni a kezünkkel, amely megköveteli, hogy használja helyesen.Q1 : a haj festett vagy fehérített?Az emberi haj is festett, valamint fehérített, hogy a kívánt színt.2. kérdés : Milyen hosszú lesz az emberi haj utolsó?A haj lehet használni, legalább egy év alatt, megfelelő karbantartás.Ha gyakran dauer, majd fesd be a hajad, csökkenti az élettartamát a hajad, hogy bizonyos mértékig.3. kérdés : Miért a haj vetülékfonallal kap vedlés?Csak úgy, mint a normál haj, lesz egy kis mennyiségű hajhullás, ha tudjuk kezelni a kezünkkel, amely megköveteli, hogy használja helyesen.

A jellemzők

Így tetszhet neked