.

.

8Önarckép Gyűrű Fény háromlábú Állvány & mobiltelefon tartó Live Stream/Smink/YouTube Videó, Szabályozható Szépség Smink Ringlight LED Kamera Lámpa, Kompatibilis iPhone, Android Telefon, Távirányító(Frissített)

8Önarckép Gyűrű Fény háromlábú Állvány & mobiltelefon tartó Live Stream/Smink/YouTube Videó, Szabályozható Szépség Smink Ringlight

HUF 1888.65
Árukból
A boltban

INNOVATÍV LÁMPAERNYŐ jó fényt a munka; a természetes fény a mindennapi használat során.Hatalmas fényerő : teljes 14.4 w, biztosítva a tökéletesség videókat vagy képeket. 10 szint fényerő.Könnyedén válthat color temp között 3,200 K 6,500 K megfigyelni egyértelműen. 【FEL a fejjel, MINDEN SZÖG A többfunkciós】 360 ° - os forgó Képkeret, gyűrű, világos, beállítása, hogy bármilyen szögből.A videókat éjszaka, vagy félelmetes képeket a sötétben.Bemutatja a tökéletes smink élő videók/felvétel okos-telefon vagy a számítógép.Ideális videó rig a Facebook, a You Tube, a twitter, a snapchat, facetime, stb. 【ÁLLÍTHATÓ háromlábú ÁLLVÁNY】 Kihúzható a 14.5 cm 52.5 cm, csak zárja be a kívánt hosszúságú, ahogy tetszik, meg tud állni a gyűrű fény a padlón, vagy csak egy asztal.Gumi szőnyeg csomagolva, az alsó, NINCS több gond a karcolások. 【KORSZERŰSÍTETT TELEFON tulajdonosa】 Ingyenes a kezét, amikor videók/felvétel az okostelefonok.Extra széles 3.7 colos, a telefon tulajdonosa illeszkedik a legtöbb okostelefonok vagy anélkül esetben alkalmas i Phone 7 plus, 7, 8, 8 plusz, X, /Samsung Note 8, stb.Csúszásmentes gumi hogy tartsa a telefont erősen nélkül vakarta. 【USB Powered & Vezeték nélküli Távirányító Contro】Nincs akkumulátor szükséges, működik a legtöbb eszköz, amely támogatja az USB port.Egy Vezeték nélküli TÁVIRÁNYÍTÓ, amely lehetővé teszi, hogy a telefon vezérlése, valamint figyelembe a hands - free fotók.Android, illetve i OS-kompatibilis.Kínálunk egy 12 hónapos garancia-24 óra/7 nap ügyfélszolgálati ez a led gyűrű fény.VIEWOW 8" Önarckép Gyűrű Fény Állvány Stand3 Színek Világítási Mód & 10 Szint Brightness3 Fény Színe - hideg Fény, Meleg Fény, Természetes Fény.10-Fényerő - Testre a világítás forrása, hogy a legjobb.Korszerűsített Arcuated Lámpaernyő Design Inspired által nagyító, korszerűsített lámpaernyő célja a radián a sűrített megvilágítás.Ahhoz képest, hogy a lapos kivitel, a lámpaernyő, a arcuated lámpaernyő fényt bocsát ki több, egyenletesen, finoman, távol a bosszantó helyi árnyak.Egyedi DIY Structures3 DIY struktúrák további megvilágítás, mobil telefon, vagy a kamera, hogy megfeleljen a több kell, hogy több fényerő, valamint praktikus neked.Más Features1. 360 fokban Állítható - Könnyen forog a forgó labda fejét ideális viewing2. Univerzális Telefon Tartó - Működik az összes i Phone/Samsung okostelefonok akár 3,7 hüvelykes wide3. USB Powered - Nincs akkumulátor szükséges, hosszú USB-kábel (78.7 hüvelyk) biztosítja a megfelelő reach Specifications LED Mennyiség : 72 a total Light Forrás Teljesítmény : 14.4 WPower Ellátás : USB 5 VPackage Included8 - Es Gyűrű Fény × 1 Tripod Labda Fejét ×1 Tripod × 1 Mobile Telefon tulajdonosa × 1 Selfie Távirányító × 1 Instruction Kézi ×1.

A jellemzők

Így tetszhet neked