.

.

FMtoppeak Külső Tartozékok Kocsi, Első Lökhárító Dekorációs Panel Kompatibilis GMC Sierra 2014-2018 (Ezüst Matt (Stílus, A))

FMtoppeak Külső Tartozékok Kocsi, Első Lökhárító Dekorációs Panel Kompatibilis GMC Sierra 2014-2018 (Ezüst Matt (Stílus, A))

HUF 9666.00
Árukból
A boltban

Szín : Ezüst Matt (Stílus Egy).Anyag : Alumínium Ötvözetből készült magas minőségű.Fit : kompatibilis GMC SIERRA 2014-2018. Könnyen telepíthető a 3 M ragasztó vissza.A csomag többek között : 2db/Készlet Első Lökhárító Dekorációs Panel. - 100% Új - Anyag : Alumínium Ötvözet - Origial méret design illik jól Megvédi az autót a scratchings - Szépség az autó Lxury, Bájos, Hűvös - Könnyű telepítés csak a másodperc - Első Lökhárító Dekorációs Panel - kompatibilis GMC SIERRA 2014-2018 - ben Eladott, 2db/Készlet - Meleg Tips1 : Kérjük, gondosan ellenőrizze, hogy ez a tétel elfér az autó megvásárlása előtt(Főleg, Kérjük, ellenőrizze az autó modell év)köszönöm! - Meleg Tips2 : Mivel a különbség a különböző monitorok,a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.Kérlek, értsd meg ezt,Köszönöm! - Meleg Tips3 : Amikor a hőmérséklet alacsonyabb, mint 15 fok,kérjük, Törölje fel kell illeszteni a rész,kérem melegítse fel a 3 M szalag egy hajszárító, vagy öngyújtót,majd nyomja meg legalább 30 másodpercig.

A jellemzők

Így tetszhet neked