.

.

Betlehemes Meghatározza a Karácsonyi Kültéri, 15.3 x 21.6 es Fa Időjárásálló Kültéri DIY Betlehem Dekoráció Yard Pázsit, Kültéri, Udvar, Karácsony, Húsvét Szent Betlehemes Készlet (B)

Betlehemes Meghatározza a Karácsonyi Kültéri, 15.3 x 21.6 es Fa Időjárásálló Kültéri DIY Betlehem Dekoráció Yard Pázsit, Kültéri, Udvar,

HUF 2158.65
Árukból
A boltban

【GYÖNYÖRŰ JÁSZOL】Tökéletes a ház előtt vagy az udvarban, ezt az értékes pillanatokat betlehemes beállítás mellett egy Csillag Betlehem felett a sziluett a Karácsonyi díszek.Egy káprázatos új csillag jelent meg az égen át Betlehembe.A három királyok a Keleti követte az irányt a csillagok, s meghajolt a térde, hogy imádják Jézus alszik a adott ajándékok. 【BETLEHEMES JÁSZOL-JELENET】Fejezi ki az igazi öröm, a Karácsony az udvaron, Karácsonyi betlehemes jelenet Élénken nevelés a Karácsony igazi jelentését, valamint növeli a családi boldogság.Tökéletesen mutatja a helyszínt, a születés, József, Mária, Jézus. 【CSAK PERC】EGY egyszerű egy ember szerelési munka, ez a szett darabjait perc.Összeszerelt meghatározott áll 55cm(21.6" magas) x 44cm(17.3" széles) x 27cm(10.6" mély). 【TARTÓS ANYAG】A kültéri Karácsonyi Betlehemes Beállítja, hogy a Víz-ellenálló Fa nem rothad, vagy válnak le a lemezről, megjelenés megőrzése érdekében bármilyen zord időjárás.Víz, hó, szél - nem probléma. 【, HOGY JÉZUS MEGSZÜLETETT】Ma David város, a megmentő született nektek, az Úr, a Messiás.Mondok egy jel : látni fogsz egy baba, rongyba csomagolva, fekszik a jászolban. "Hirtelen nagy mennyei sereg katonát jelent meg az angyal, magasztalják Istent, mondván : Isten megdicsőült a mennyben, s a világ, hogy az Úr szeret, szereti a békét!Mi történt." Így sietve talált Mária, szent József, a baba feküdt a jászolban.Termék leírás : Kültéri Betlehemes Készlet Vízálló-Kültéri Betlehem A Yard Pázsit Egyszerű-Összeállítás, Kompakt Tárolás.Termék leírás össze, mint egy család ebben az évben ünnepli a Karácsony IGAZI jelentését - értékek visszaállítása vissza a legjelentősebb ünnep az évben.Kijelző a szeretet a mi Urunk egy ízléses, elegáns betlehemes kijelzőn.Összeállítja könnyen így az egész család részt vehet - létrehozása mind az emlékek, hagyományok, az elkövetkező években.ELEGÁNS, TARTÓS, A legjobb eladási Szabadtéri Betlehem Meghatározott, a sziluett stílusú Szent Este Betlehemes kiegészíti udvaron anélkül, hogy túlságosan kereskedelmi.Bizonyított, hogy tartós, a több ezer méter, küld egy szép üzenetet, majd tartós elég lesz egy családi örökség.Termék Részletek : Összeszerelt meghatározott áll 55cm(21.6" magas) x 44cm(17.3" széles) x 27cm(10.6" mély) Egyszerű slide együtt az összeszerelés perc Kockára készlet biztosítja a stabilitást a zord időjárás - bizonyítottan tartós, a több ezer méter.Csomag tartalma : 1*Szabadtéri Betlehem Beállítása megjegyzés : 1. Kérjük engedélyezett 1-5mm különbségek miatt kézi mérés, köszönöm. 2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.

A jellemzők

Így tetszhet neked