.

.

FlySkip Korlátok Beltéri Lépcső 10ft 3 Szakaszok Horganyzott Acél Cső Lépcső Korlát Csúszásmentes Falra Szerelhető Kézi korlát, Kültéri, Beltéri Lépcső Tornácon Szint (10FT)

FlySkip Korlátok Beltéri Lépcső 10ft 3 Szakaszok Horganyzott Acél Cső Lépcső Korlát Csúszásmentes Falra Szerelhető Kézi korlát, Kültéri,

HUF 8098.65
Árukból
A boltban

????MEGFELELŐ MÉRETŰ-A hosszú ez a lépcső korlát 10ft (3m), azt is előírják, más méretben, a kapaszkodót, mely állítható önkényesen,alkalmas a lépcsőn a padlásra, korlát, fürdőszoba, a korlátok, lábát kezeli, fedett szoba területet korláttal. ????HORGANYZOTT ACÉL ANYAG-A lépcső korlátok vannak vasból horganyzott csövek, valamint a felület festett magas hőmérséklet, nem csak egy szép megjelenés, hanem az, csúszásmentes, valamint kopásálló, valamint egy hosszabb élettartam. ????ERŐS, BIZTONSÁGOS-Ipari padláson lépcső korlátok, vízvezeték design, minden konzol tudja elviselni 440lbs, az átmérője a víz a cső 0.98 Inch/2,5 cm, a távolság a faltól a 3.14 cm/8 cm-es, sima felületű, kellemes tapintású, biztonságos, tartós. ????EGYSZERŰ TELEPÍTÉS -telepítheti megvásárlása nélkül tartozékok.Ez a készlet tartalmaz minden alkatrészt szükséges a telepítéshez, mint a csatlakozók, illetve tágulási csavarokat.Lehet telepíteni vízszintesen, inclinedly vagy függőlegesen, nagyon alkalmas a DIY telepítés. ????Megjegyzés : A fal korlát van osztva hossz : a méret között 2láb-3ft van osztva 1. szakasz, a méret között 5ft-6ft van osztva 2 szakaszok, a méret között 8ft-10ft 3 részre van osztva, a mérete között 10ft-12ft Osztva 4 szegmensben.Kapaszkodó a Lépcső,Lépcsők Korlát Korlátok, Fogyatékkal élő, Idős.A korlátok támogatja a lépcsőn.Különösen alkalmas a gyermekek, az idősek, valamint az emberek, akiknek gondot okoz a lépcsőzés nélkülözhetetlen segítséget.Használt rúd, villák, padlásra, kertek,lakossági épület, kereskedelmi irodaház, szálloda, teraszok, erkélyek, valamint minden olyan helyen, ahol biztonsági sínek szükséges.

A jellemzők

Material:
Wrought iron, galvanized pipe Style

Így tetszhet neked