.

.

MJKJ Retro Játék Konzol , Kézi játékkonzol 4.3 Inch 1,000 NES Játékok, Frissítse AV Kábel Kimenet Plug & Play Játék, 2 Klasszikus Irányítók (S)

MJKJ Retro Játék Konzol , Kézi játékkonzol 4.3 Inch 1,000 NES Játékok, Frissítse AV Kábel Kimenet Plug & Play Játék, 2 Klasszikus Irányítók

HUF 2833.65
Árukból
A boltban

[Plug & play videojáték-konzol] : Klasszikus, retro játék konzol AV kábel kimenet, könnyen telepíthető, valamint a linket.Csak csatlakoztassa a játékkonzolt a TV keresztül a mellékelt AV kábel, valamint élvezheti minden játékot teljes a gyermekkori találkozók!Ez a legjobb választás összejövetelek, szórakozás, barátok, család!. [Built-in 1000 játékok], Klasszikus, retro videojáték-konzol beépített 1000 klasszikus NES játékok, anélkül, hogy bonyolult hálózat letöltések, majd a telepítések.Emlékszem, a játékok tartoznak, csak a gyerekkori!. [A két vezetékes irányítók] : nincs szükség arra, hogy megvásárolja a vezérlő egyedül.Két klasszikus vezetékes kontroller már felszerelt, valamint a kábel hossza 6 méter.Ezen kívül, egy 6,5 méter AV kábel mellékelve, így lehet játszani a távolság 12,5 méter, nem kell aggódni, hogy túl közel van a TV-ben.Sőt, vezetékes vezérlő érzékenyebb, mint a vezeték nélküli vezérlő, illetve nincs lag. [A két vezetékes irányítók] : nincs szükség arra, hogy megvásárolja a vezérlő egyedül.Két klasszikus vezetékes kontroller már felszerelt, valamint a kábel hossza 6 méter.Ezen kívül, egy 6,5 méter AV kábel mellékelve, így lehet játszani a távolság 12,5 méter, nem kell aggódni, hogy túl közel van a TV-ben.Sőt, vezetékes vezérlő érzékenyebb, mint a vezeték nélküli vezérlő, illetve nincs lag. [Biztosítja a kielégítő szolgáltatás az ügyfelek] A fadist játék gép tartalma : központi egység×1, wire control×2, AV kábel×1, adapter×1, használati utasítás×1. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, bátran forduljon hozzánk, mi önnek a leginkább megfelelő választ 24 órán belül.Klasszikus retro játék konzol Tartalmaz 1000 old games-től a 80-as években, a 90-es években, Felébreszti a gyermekkori emlékek Pulg & Play : Csak három lépést kell telepíteni 1) Csatlakoztassa a TV-2) Csatlakoztassa a hálózati tápegységet 3) Csatlakoztassa a vezérlő Tartalma : központi egység×1, wire control×2, AV kábel×1, adapter×1, használati utasítás×1. [Megjegyzés] : Ez egy retro régi játék konzol, amely tartozik általános meghatározás, nem a nagy felbontású.

A jellemzők

Így tetszhet neked