.

.

Gtui Kötélhúzás Kötelet,Dekoráció Pamut Fonal, nagy teherbírású Zsineg Sző Vontatási Sodrott Kender Manila Természetes Pamut, Juta Hegymászó Kötelet,Karcolás Fa Macskák Szabadtéri Játékok,7m(23ft)-25m(82ft)

Gtui Kötélhúzás Kötelet,Dekoráció Pamut Fonal, nagy teherbírású Zsineg Sző Vontatási Sodrott Kender Manila Természetes Pamut, Juta

HUF 44142.30
Árukból
A boltban

۞Kötélhúzás kötél a tökéletes játék, kellék, vállalati csapatépítő szabadtéri sportok.Kötélhúzás a játék alkalmas minden korosztály számára.Az emberek növelik a kölcsönös barátság, valamint az együttműködés révén a játék Kötélhúzás. ۞Sodrott manila kötél van egy széles körű használat.A kötél lehet használni, mint egy fitness csata kötelet, hegymászó kötél, lakberendezés, Akadály pályán, Kerítés, korlát, Színpadi kellékek, karcolás fa macskák stb. ۞Pamut Kötelet, kényelmes markolat, nem meleg, gyermekek számára.Manila kötél vagy kender kötél nagy súrlódási együttható, alacsony-szakaszon, kiváló szerkezetű, az izgalmas, felnőtteknek. ۞Biztosítunk ingyenes síp, valamint a demarkációs logó, egy jó játékélményt. ۞Támogatjuk az egyéni termelés minden kötél vastagsága, hossza.Ha kell, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba e-mailben. 1 × Kötélhúzás Kötél● Ha ön elégedett a termékeinkkel, hagyja el az igaz vélemény● A szállítási idő 10-15 nap.● Ha még mindig nem tudja a rendelés beérkezése után 20 nappal, lépjen velünk kapcsolatba.● Mert termékeket kell lenni, háttérbe szorított, az összes termék méretű lesz a különbség plusz-mínusz 3%.● Mivel a különböző környezeti fény intenzitása, amikor fotózni, lehet, hogy néhány kromatikus aberráció, de belül egy ésszerű tartomány.

A jellemzők

Így tetszhet neked