.

.

Fdesigner Divat Hamis Köröm Tipp Gradiens Hamis Köröm Tartozékok Teljes Borító Akril Köröm Egyedi Rövid Tér Pehely Dekoráció Nők, Lányok (Piros)

Fdesigner Divat Hamis Köröm Tipp Gradiens Hamis Köröm Tartozékok Teljes Borító Akril Köröm Egyedi Rövid Tér Pehely Dekoráció Nők, Lányok

HUF 1169.10
Árukból
A boltban

♥Anyag A köröm kiegészítők készült akril, amely egyfajta környezetvédelmi, nem mérgező, nincs szaga, nem árt a kezét.Amellett, hogy ez a kiváló minőségű akril teszi a hamis köröm tartós, lélegző.Ez utóbbi 1-2 hét. ♥Különböző méretű 24pcs műköröm mezőbe kínálnak különböző méretű ingyenes köröm ragasztó matrica.Lehet választani a megfelelő köröm tipp, vagy vágja, hogy az ideális hossz & kívánt formában, ismerje meg jobban körmeit. ♥Könnyű operációs Tiszta a köröm, akkor válassza ki a megfelelő méret a körmök, jelentkezzen ragasztó matricát, hogy a körmöket, majd nyomja meg a 20 másodpercet.DIY azonnali köröm, 3 perc alkalmazni otthon, ahelyett, hogy 30 perc alatt a szalonban. ♥Gyakorlati alkalmazás műköröm díszítés tökéletes Esküvő, Bál, Társkereső, Halloween, Karácsony, Valentin Nap, Ajándék, Évfordulós Verseny, illetve a Mindennapi Életben.Csodálatos ajándék a feleséged, barátnőd, anyja, húga. ♥Fel a figyelmet, hogy a saját javára lehet próbálni, gyönyörű gyöngy, vagy gyémánt díszítéssel.Ha a hamis köröm tipp ép, amikor levette is többször használja.Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tényleges színe kissé eltérhet az online kép miatt, hogy figyelemmel kíséri a színre vonatkozó beállításokat.

A jellemzők

Így tetszhet neked