.

.

ONOLA Kompatibilis Samsung A32 5G az Esetben,Galaxy A32 5G Esetben Edzett Üveg kijelző Védő fólia + HD kijelző Védő fólia (2 Csomag),Samsung Galaxy A32 5G Esetben 3 az 1-ben Tartós Esetben (BlackGrey, A32 5G)

ONOLA Kompatibilis Samsung A32 5G az Esetben,Galaxy A32 5G Esetben Edzett Üveg kijelző Védő fólia + HD kijelző Védő fólia (2 Csomag),Samsung

HUF 1618.65
Árukból
A boltban

Kompatibilis modell : Kompatibilis az amerikai változata Samsung Galaxy A32 5 G, de nem kompatibilis a Samsung Galaxy A32 4 G változatot.Ha megvetted a rossz modell, kérjük, azonnal lépjen kapcsolatba velünk.Tartós, erős, magas minőségű anyagok, három-az-egyben szerkezet, kell telepíteni, illetve ne szerelje szét a videó szerint a lépéseket, nagyon vastag, tartós, erős, ami nagymértékben akadályozza által okozott károk véletlen csökken a telefon.Gyönyörű megjelenés : A színmegfeleltetés gazdag, változatos, a megjelenés, gyönyörű a színe alapvetően ugyanaz, mint a képen, de megfeleljen az ön igényeinek.A mobil telefon esetében illik a mobil telefon nagyon jól, anélkül, hogy az érzés, a mozgás.Megjegyzés : a szerkezete Miatt, a telefon esetében úgy néz ki, egy kicsit vastagabb, de úgy érzem, nagyon kényelmes.A töltés port fedelét, hogy megakadályozza a por essen be.A HD képernyő védő leszállított 1 csomag műanyag kijelző védő fólia, 1 csomag átlátszó üveg kijelző védő fólia. (Tipp : A telepítési utasításokat a műanyag védőfóliát kapcsolódnak.Választhat, hogy a műanyag fóliát vagy edzett film véletlenszerűen.Ha a védőfólia sérült, kérjük, bátran forduljon hozzánk.).Értékesítés utáni szolgáltatás : ígérjük, egy életre szóló garancia.Kapcsolatba léphet velünk, hogy szerezze be a telepítési utasítások a mobil telefon esetében, valamint az utasításokat, a ragasztás, a műanyag kijelző védő fólia, mi fog szolgálni téged teljes szívemből.Nagyon köszönjük, hogy megvásárolta a terméket.fő jellemzője : 1. A három-in-one mobil telefon esetében szerkezete nagyon stabil, tartós.Ugyanakkor ott lesz a probléma, hogy nem könnyű szétszedni.Részletes utasítások, illetve videókat.Meg lehet nézni a videót, mielőtt vásárol. 2. A vastagabb shell nagyobb, mint a közönséges átlátszó mobiltelefon shell volt a kezében, ez egy nagyon szilárd, kényelmes érzem magam. 3. Ez a védő az esetben a funkciók csepp ellenállás, sokk ellenállás por ellenállás.A töltés port a mobil telefon esetében van egy fedele, ami megakadályozza, hogy a por felhalmozódása. 4. Ez a mobil telefon esetében van egy gazdag, változatos színű rendszer, ami nagyon szép, megfelelnek az igényeinek a különböző emberek, alkalmas a férfiak, mind a nők minden korosztály számára. 5. 100% - os hozzáférést ujjlenyomat-AZONOSÍTÓ, audio - /USB-C port, mute kapcsoló, hangerő/bekapcsoló gombot.megjegyzések : -A helyes telepítés ezt a terméket kulcsfontosságú a sikeres védelem.Ezért, nézze meg a videót, vagy a kézi használat előtt.Ha problémába ütközik, nyugodtan lépjen kapcsolatba velünk az .A csomag Tartalma : 1 *Samsung Galaxy A32 5 G védőtok (Észak-Amerikai változat) 1 *Tisztítás táska 1 *Használati Garancia politika : megtisztelő, hogy képes kiszolgálni a peronon, a ONOLA csapata fog válaszolni az ön kérésére 24 órán belül!Ezen túlmenően, az élettartam-garancia csere során támogatás garancia biztosítja, hogy minden felmerülő problémát, a vásárlás után garantált.

A jellemzők

Így tetszhet neked