.

.

Kamera Fedél Dia, Számítógép, Kamera Fedél Dia, Webkamera Borítón,Laptop, Dell, HP, Lenovo, Asus, Surface Pro, MacBook, iMac, Mac Mini,iPad, iPhone, Android Telefon, Echo Show, stb, 6pack(Fekete, Ezüst)

Kamera Fedél Dia, Számítógép, Kamera Fedél Dia, Webkamera Borítón,Laptop, Dell, HP, Lenovo, Asus, Surface Pro, MacBook, iMac, Mac Mini,iPad,

HUF 673.65
Árukból
A boltban

[Miért van szükségünk adatvédelmi?] : A kamera biztonságos?A fejlesztés az idők, a használt mobil telefonok, táblagépek, laptop, kamera vált egyre inkább elterjedt.Gondoltál valaha arra, amikor használja a kamerát?Lehet, hogy más emberek kém keresztül kamerák?. [Ultra-vékony, tartós] : Az új ultra-vékony 0.27 hüvelyk (0,6 mm) könnyű, kompakt, de nem akadályozza meg csukja be a fedelet a laptop.A kis webkamera fedél biztosítja, hogy zárja be a laptop általában, ez is védi a webkamera a Por károsíthatja. [Erős nano ragasztó] : tartós, könnyen használható, mert az erős nano ragasztó nyújt tartós, megbízható kapcsolat, a készülék a kamera fedelét.Sőt, a ragasztó könnyen alkalmazott, majd eltávolították a berendezések, anélkül, hogy bármilyen nyomot. A [Removable csúszó borító] : csak egy egyszerű ujj mozgására lehet megnyitni vagy bezárni a webkamera védő fedelet.A ragasztó könnyen csatlakoztatható a készülék minden nyomot el kell távolítani az eszközt. [Könnyen használható] : Csak célja, hogy a hálózati kamera, csatlakoztassa, tartsa nyomva határozottan 15 h.Nem zavarja a használja a web oldalakat, vagy a mutatók.Lehetővé teszi, hogy egyszerűen telepíteni, hogy a számítógép, mobil telefon, laptop nélkül komplexitás.

A jellemzők

Így tetszhet neked