.

.

Kád Csúszásmentes Öntapadó Matricák, 12 Db Hópehely Csúszásmentes Appliqués Matricák Biztonsági Csúszásmentes Fürdőkádban Matricák Fürdőszoba, Konyha Fürdőkád Lépcső (Rózsaszín)

Kád Csúszásmentes Öntapadó Matricák, 12 Db Hópehely Csúszásmentes Appliqués Matricák Biztonsági Csúszásmentes Fürdőkádban Matricák

HUF 1078.65
Árukból
A boltban

Ez a fürdőkádban anti-slip shell matricát használ egy három-dimenziós textúra nem csak növeli a súrlódást a felhasználó valamint a sima területen, hanem ez a design célja, hogy lehetővé a víz szabadon áramlik tovább csökkenti az esélyét a szappanos víz gyűlik össze.Csúszásmentes fürdőkádban matrica készült kiváló minőségű PEVA anyag, nem mérgező, kopásálló, vízálló.Kínál majd egy erős tapadás, majd egy nagyszerű fogást.Csúszásmentes zuhany matricákat biztonságos, kényelmes használat, könnyű eltávolítani a maradék ingyenes.Csak tiszta, száraz a sima terület, ahol el szeretné helyezni ezeket a csúszásmentes matricák, héja, a csúszásmentes matricát a védő papírt, hogy bottal.nyomja meg az anti-slip matricák óvatosan, hogy feszesebb.Aztán használata a fürdőkádban után 6-12 órával, hogy az anti-slip appliqués de tartósabb.Alkalmas bármilyen sima felületre, mint például a fürdőszoba, wc, zuhany, kád, konyha, mosoda, lépcső, létra, medence, szörfdeszka, medence fedélzeten, vagy bármilyen csúszós talajon.Megakadályozza a véletlen csúszik, esik aggodalomra ad okot, hogy otthon a szabadban.A csúszásmentes matricák könnyen megoldja ezt a problémát.Tényleg javítja a családja biztonsága mindenféle csúszós felületeken.Mennyiség : 12 Db Forma : Hópehely Szín : Rózsaszín Kádban Matricák Mérete : 3.2 inch/3.2 inch Anyaga : PEVA Jellemzők : 1、csúszásmentes, nem mérgező, kopásálló, vízálló. 2、erős tapadás, majd egy nagyszerű fogást. 3、 használata biztonságos, könnyű eltávolítani, valamint a maradék ingyenes.Széles körben Használat : Alkalmas kádak, medencék, lépcsőn, padló, konyha, mosoda, lépcső, medence stb Telepítési Utasításokat : 1. Telepítés előtt meg kell tisztítani a por, meg a részecskék felszínén a ragasztás terület, valamint a csúszásmentes matricát kell alkalmazni után a felület a ragasztás terület teljesen száraz. 2. Próbálja meg, hogy ne érintse meg a ragasztó a kezét, amikor a kérelmező a szalagot.A legjobb, ha teljes a laminálás egy időben, de ne ismételje meg a mozgalom, amely hatással lesz a tapadás. 3. Miután a szalag beilleszteni, nyomja meg a szalagot szorosan annak érdekében, hogy a szalag teljesen csatolni kell a felszínre, hogy a beillesztett, különben a víz vagy por kerül be a rést, s deformálhatja. 4. Lehetőleg ne érintse víz 6 órán belül, miután a szalag van csatlakoztatva.meleg tipp : Kérjük, ne használja a texturált felület.

A jellemzők

Így tetszhet neked