.

.

JOYTUTUS 61 Jég Kaparó, a Hó, a Seprű a Szélvédőn, Kihúzható Hab Hó Ecset, Karcolás Mentes, Hab Markolat, Autó Ablak, Szélvédő Hó Eltávolítása Kefe Autó, TEREPJÁRÓ, Teherautó(Kék)

JOYTUTUS 61 Jég Kaparó, a Hó, a Seprű a Szélvédőn, Kihúzható Hab Hó Ecset, Karcolás Mentes, Hab Markolat, Autó Ablak, Szélvédő Hó Eltávolítása

HUF 1390.50
Árukból
A boltban

【Multifunkcionális】A hó seprű jég kaparó a funkciók eltávolítása hó, kiolvasztás, lapátoltam a jég, majd tisztítás ablaktörlő, teljes funkciók.Meg lehet hosszabbítani a 21 cm 61 cm, alkalmas a különböző jármű modellek alkalmazása forgatókönyvek. (Megjegyzés : az használatakor a jég kaparó először, meg kell, hogy húzza ki a végétől erőteljesen.). 【Forgatható】van egy beállító gombot a fejét a hó seprű, amely forgatható 270 fok 7 szög állítható.Különböző szögben állítható, hogy törölje a havat a kocsi tetején. 【 Munkaerő-Megtakarítás Design & Könnyű】a fogantyú A hó seprű hab csúszásmentes, könnyen irányítható, s nem lesz fáradt, miután hosszú ideje használja,spóroljon időt, energiát !A tömeg hó seprű mindössze 1,7 kg,könnyen eltávolítani a havat. 【Levehető & Kényelmes Tárolási 】A hó seprű a gombot, írja be a kapcsolat gyorsan szét , tedd bele a tároló táska menteni tároló hely a kocsiban. (Megjegyzés : javasoljuk, hogy viseljen kesztyűt telepítése előtt a hóban, seprű). 【Csomag & Minőségű 】Támogatás A csomag tartalma 1× Hó Seprű, 1×Bolt Táska, 1 pár ×Kesztyű, 1 Db Törölköző , 1×Jég Kaparó ,1×Kézikönyv.A hó seprű által nyújtott Joy Tutus egy évre termék minőségi támogatás.

A jellemzők

Így tetszhet neked