.

.

dxjsf Falra Szerelhető Kreatív Hajszárító Jogosultja Egyszerű Design, Hajszárító Jogosultja Fürdőszoba, Háztartási Hajszárító Tároló Polc (Szín : Szürke)

dxjsf Falra Szerelhető Kreatív Hajszárító Jogosultja Egyszerű Design, Hajszárító Jogosultja Fürdőszoba, Háztartási Hajszárító Tároló

HUF 10638.00
Árukból
A boltban

1. Egyszerű falra szerelhető hajszárító jogosultja : egyszerű, praktikus funkcióval, falra szerelhető, telepítés nem károsítja a falat, helyet takarít meg, multi-funkcionális design, függetlenül attól, hogy jobbra-balra, könnyen hordozható, összhangban a szokások. 2. Anyag : A hajszárító készült kiváló minőségű PP anyag, erősödött, s megvastagodott, erős, tartós, erős teherbírás, erős, tartós, nem könnyű esik. 3. Dot design : Dot design lehet akasztani vékony dolgokat, mint például a fej köteleket, haj zenekarok, valamint arra is használható, hogy a szél a tápkábelt a hajszárító, hogy a félreértések elkerülése érdekében. 4. Polc design : A polc design a hajszárító alkalmas a különböző stílusok hajszárító biztosított. 5. Vész nyoma létesítmény alkalmas lapos, sima falak, mint a sima csempe, fém, üveg, stb.Név : Blower rack Material : PPSpecification : 5,5 cm * 5,5 cm * 4.9 inches Quickly : 1. Kérjük, ellenőrizze a színét, méretét a vásárlás előtt.2. Termék fotók nem tartalmazzák a termékek más, mint a termékek.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, lehet, hogy a kis színes különbségek, kérlek, bocsáss meg nekem.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, a mérete kézi mérés, a hiba 1-3 cm-es, kérem segítsen, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben, meg fogja oldani ezt a problémát, amint lehetséges.6. Üdv megosztása visszajelzést, hogy az ön számára jobb termékek, szolgáltatások.

A jellemzők

5.5 inches * 5.5 inches * 4.9 inches :
Quickly:
1. Please check the color and size before buying. :
2. Product photos do not include products other than products. :
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me. :
4. The above data is for reference only, the size is manual measurement, the error is 1-3 cm, please allow it, thank you. :
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible. :
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Így tetszhet neked