.

.

Lehoo Kastély Gyerekek Evőeszközök Rozsdamentes Acél, 6db Kisgyermek Kanalak meg a Villák Kés Szett, Széf, Gyermek Étkészlet, Evőeszköz baba, Kisgyermek Eszközök Önálló Etetés (Építőipari Járművek)

Lehoo Kastély Gyerekek Evőeszközök Rozsdamentes Acél, 6db Kisgyermek Kanalak meg a Villák Kés Szett, Széf, Gyermek Étkészlet, Evőeszköz

HUF 1618.65
Árukból
A boltban

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. [Biztonsági Kisgyermek az Ezüst étkészletet ] Készült, 100% - os élelmiszer-grade18/8 rozsdamentes acél tükör polírozott,' s minden nem-maró &BPA mentes & könnyen tisztítható.A szülők biztosak lehetünk abban, hogy a gyerekek ezüst biztonságos kapcsolatot az étel. [Karton Minta Design Gyerekeknek] biztosítunk egy sor szórakoztató, színes minta a gyermekek számára, hogy válasszon, tökéletes az utazás, vagy mindennapi használatra otthon.Ez evőeszközök méret találkozni a kisgyermek szájába.A lekerekített villa, kanál, kés nélkül, éles szélek,nem bántotta a Gyereket. [Nagy kapacitású Gyerekeknek 4 éves Korában+ ] a fejét A villával szélesebb, a mélység mélyebb, nagy kapacitású alkalmas ömlött a tej.Ezek az ergonomikus kialakítású kisgyermek az ezüst étkészletet, illik a gyerek kezét,könnyű megérteni, hosszan, kényelmesen, kisgyermekek szeretnek enni, mint a felnőttek az asztalnál. [CARE & HASZNÁLNI] javasoljuk, kézmosás, hogy vigyáztál a kisgyermek eszközök beállítása.A legjobb eredmény érdekében ne hagyja a készüléket áztatás hosszú ideig.Száraz azonnal tisztítás után. [Dupla Szett Tökéletes Ajándék Doboz] 6 DB gyermek evőeszközök meghatározott, beleértve 2x Gyerek Villa (hossz 5.78 hüvelyk), 2x Gyerek Kés (hossz 6.6 hüvelyk), 2x Gyerek kanál (hossz 5.39 hüvelyk), két gyermek/Ikrek használja őket, ugyanakkor csökkenti a felesleges verseny.Az építőipari járművek ezüst tökéletes, mint egy születésnapi ajándék gyerekeknek 4 éves korában, majd fel.Amit Kapsz : . 2x Gyermekek Kést. 2x Gyermekek Villát. 2x Gyermekek Kanalat.Anyaga : Tiszta Rozsdamentes Acél + ABS.Kézműves : Ecset felületű, Sima élek, Vésett szalag.Jellemzők : nagy teljesítményű, Nem mérgező, Egyszerű, tiszta.

A jellemzők

Így tetszhet neked