.

.

Pók Eszköz Tok Set - Javítja Az Út, Hogy Végezze A Fúró, Sofőr, Többfunkciós szerszám, Pneumatikus, Multi-Eszköz, valamint A biztonsági Öv!

Pók Eszköz Tok Set - Javítja Az Út, Hogy Végezze A Fúró, Sofőr, Többfunkciós szerszám, Pneumatikus, Multi-Eszköz, valamint A biztonsági

HUF 2698.65
Árukból
A boltban

✅ KÖNNYŰ CSATOLNI : Tok könnyen klipek, hogy minden rendszeres öv vagy eszköz biztonsági öv, valamint lehetővé teszi a mozgás szabadsága nélkül lehetővé teszi a túlzott eszköz mozgását. ✅ UNIVERZÁLIS MARKOLAT : Eszköz Markolatok csatolja a fogantyú bármely eszköz. ✅ 2 POZÍCIÓBAN ZÁR : beállítható, hogy (1/le) Egyéni-Zár, vagy (2/fel) Nyitva. ✅ HEAVY DUTY : Eszköz Tok van nylon compositite, magas szakítószilárdságú acél konstrukció álljon fel, hogy nehéz minden nap használja. ✅ GYORS DÖNTETLEN : a Kiold, majd vegye elő az eszköz egy kézzel!. ✅ Tartalma : - 1 Szerszám Tok, 1 Eszköz Markolat, 1 Kábel Nyakkendő.A Pók Eszköz Tok célja, hogy javítsa az út, hogy végezze a szerszámokat.Nincs több beállítás az eszköz le, vagy megbízni egy eszköz tok.Az Eszköz Tok egy övvel szerelt szállító rendszer, elektromos szerszámok, valamint működik minden öv.A klip a Pisztolytáska, hogy a biztonsági öv, biztosítva a rugalmas Eszköz Fogást, hogy a hatalom eszköz, csúsztassa be a reteszelő oldaltáska, vagy indulásra készen!Pók Eszköz Markolat pár minden kézi szerszám, beleértve : a hatalom fúrók, hatása vezetők, kölcsönös fűrészek, pneumatikus nailers, stb.

A jellemzők

Így tetszhet neked