.

.

Eusty Levegő Tag Kulcstartó Apple Airtags Tartó , 1 Csomag Védő Bőr Airtags Esetben Tracker Fedél Levegő Tag Jogosult, Airtag kulcstartó Kompatibilis Apple Új AirTag Nyakörv (Színes)

Eusty Levegő Tag Kulcstartó Apple Airtags Tartó , 1 Csomag Védő Bőr Airtags Esetben Tracker Fedél Levegő Tag Jogosult, Airtag kulcstartó

HUF 9895.50
Árukból
A boltban

A [Multi - Funkciók]Ez nem csak egy nagyon aranyos, kompakt védőtok, hanem egy gyakorlati stressz-mentesség, illetve a szorongás csökkentése játék, hogy könnyen magával viheti bárhová van egy jó ideje. [Segítsen fordítani]Ez a védőtok két buborékok, nyomja meg a gombot, majd "a"pop" a" hang, használható, enyhíti a stresszt, felfrissíti az agyat segítsen koncentrálni. [Könnyen hordozható]egy kulcstartó, így könnyen csatlakoztatható a hátizsák vagy táska a mindennapi élet vagy az utazás. [A Tökéletes Ajándék]Ez egy jó egyedülálló, újszerű ajándék, kicsi, aranyos alakját, alkalmas mindenki számára, mint egy ajándék. [biztonsági Szilikon Anyag]kiváló minőségű szilikon kényelmes, puha felületen, pakolások a tracker szorosan, így nem kell aggódnia, hogy nem esett le.Szín : Világos szürke.

A jellemzők

Így tetszhet neked