.

.

Dilla Szépség, 5 Db/Sok Kígyó Alakú Smink Ecset Készlet Ezüst Fém Por Vázlat Pír Alapítvány Alapítvány A Smink Kefék Mágikus Eszköz A Szépség Eszköz Divat Táska (Ezüst)

Dilla Szépség, 5 Db/Sok Kígyó Alakú Smink Ecset Készlet Ezüst Fém Por Vázlat Pír Alapítvány Alapítvány A Smink Kefék Mágikus Eszköz

HUF 2384.10
Árukból
A boltban

1. 5 DB Professhional Smink Ecset Készlet.Alkalmas mind a professzionális használatra, illetve otthoni használatra. 2. Lágy, Selymes Tapintású, A Kefék Sűrű Alakú Is. 3. Könnyű bot por, Nem szórnak,Könnyen használható, hordozható. 4. Nem fakul s nem a haj csökken kefék növeljék, illetve a jelen élet ízét. 5. Használható az arc kell alkalmazni,keverék vagy kontúr több médium.Jellemzők : 1. Alkalmas professzionális felhasználásra, mind otthon. 2. Könnyen használható, kényelmes szállítására. 3. Könnyen ragasztó por, természetes színű, egységes renderelés. 4. Nem fakul s nem a hajhullás kefék növekszik, majd felmutat az íze az élet. 5. Használható az arc kell alkalmazni, mix, vagy bypass több média.Műszaki adatok : https : 1.Kezét Anyaga : Ötvözet Nyél 2.Kefe Haj Anyaga : Nylon Haj 3.Méret : 20*4*2 cm; Súly : 180g 4.Szín : mint azt a kép 5.Mennyiség : 5 db Tartozék : 5 x smink Kefék, Táska, Hogyan tisztítsa meg smink ecset : 1. Futtassa a sörte ecset alatt meleg víz 2. Tegyen egy kis mennyiségű gyengéd sampon a szőrt, majd kössük be a fény habja 3. Öblítse le a szőrt alaposan, folyó víz alatt.Észre fogja venni, hogy a vízben, így a kefe sötétített a régi smink 4. Az öblítés folytatása, amíg nem színű marad az ecset 5. Lehetővé teszi az ecset, hogy a levegőn megszáradni.

A jellemzők

Így tetszhet neked