.

.

Cumi Klip Fiúk Lányok - MORIBOX Cumi Jogosultja Szilikon Gyöngyök Fogzás Megkönnyebbülés Soothie Binky Klipek Teether Játékok, Baba, Szülinapi, Karácsonyi Zuhany Ajándék 2 Csomag (Paci Clip-Rózsaszín)

Cumi Klip Fiúk Lányok - MORIBOX Cumi Jogosultja Szilikon Gyöngyök Fogzás Megkönnyebbülés Soothie Binky Klipek Teether Játékok, Baba,

HUF 1348.65
Árukból
A boltban

Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!.Vissza lehet ezt a tételt, bármilyen okból is : nincs szállítási díjat.A tételt vissza kell küldeni az új, még nem használt állapotban.Menj A Rendelések elkezdeni a visszatérés.Nyomtatás vissza a szállítási címkét.Hajó!. 【ÉLELMISZERIPARI MINŐSÉGŰ SZILIKON】Hossz : 23cm Súly : 0.8 oz.BPA Mentes Élelmiszer Minőségű Szilikon Cumi, Rágóka Klip.Nem pvc, kadmium, ólom, ftalátok, vagy a fémeket. 【EGYEDI DESIGN】A rágótabletta paci klipek elegáns elegáns, klasszikus ihletett színek.Ez a cumi klipek volt előnye, a vizuális észlelés, motoros, szenzoros fejlesztés.Ez hasznos feletti a 0 hónapos baba. 【TÖBBFUNKCIÓS】Tartsa a baba cumit, valamint a szilikon klip közel baba, könnyen megközelíthető, tiszta, valamint baktérium mentes.Ez elősegítheti a fejlesztés, a fogak, íny.Ez illik leginkább Soothie Cumi, Nyál Előke, Nuks, Anyámé, illetve egyéb Baba Teether Játékok. 【TÖKÉLETES AJÁNDÉK】Csomagolva elegáns díszdobozban.Egy tökéletes Cumi tartó minden baba lány, fiú!Ez a tökéletes ajándék baba zuhany, születésnap, Karácsony vagy a baba registry!. 【ÜGYFÉL SERVISE】ha bármilyen kérdése van, használja, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba.A boldogság az ügyfél mindig a legfontosabb számunkra. ★MEGJEGYZÉS★Egyszerűen tisztítsa meg szappanos vízzel vagy nedves ruhával törölje meg, majd száraz levegő tárolás előtt.Készült 100% - os Élelmiszeripari Minőségű Szilikon.Hossza : 9in (23cm); Súly : 0.81 oz.A csomag Lista : https : Cumi Klipek x 2. 100% - Os Élelmiszeripari Minőségű Szilikon Gyöngyök.BPA Mentes, Szabad a Ftalátok, Kadmium, Ólom, MŰANYAG, vagy Fém.Nulla Fulladást Okozhat.A Műanyag Klipsz Nélkül Fém Rozsdás, vagy Fáj babáknak valók Bőr.Mossa meg a kezét.Tisztítsa meg szappanos vízzel, vagy törölje le egy nedves ruhával.A levegő száraz tárolás előtt.Készült 100% BPA Mentes Élelmiszer Minőségű Szilikon Gyöngyök.Nincs Íze vagy Szaga.Biztonságos a Baba Használni.Könnyű kezelni, a felnőtt.Csomagolva elegáns díszdobozban.Ez a tökéletes ajándék baba zuhany, születésnap, Karácsony vagy a baba registry!. 100% - Os Élelmiszeripari Minőségű Szilikon Gyöngyök.BPA Mentes, Szabad a Ftalátok, Kadmium, Ólom, MŰANYAG, vagy Fém.Nulla Fulladást Okozhat.A Műanyag Klipsz Nélkül Fém Rozsdás, vagy Fáj babáknak valók Bőr.Mossa meg a kezét.Tisztítsa meg szappanos vízzel, vagy törölje le egy nedves ruhával.A levegő száraz tárolás előtt.

A jellemzők

Így tetszhet neked