.

.

WREOW Csapot, a Mosdó, a Telepítő, (8 1)Multifunkcionális Csapot Franciakulccsal Eszköz Dupla Fej Mosogató Telepítő Eszköz vízvezeték Csavarkulcs Szerelés vízvezeték-Szerelők Meg Lakástulajdonosok (piros)

WREOW Csapot, a Mosdó, a Telepítő, (8 1)Multifunkcionális Csapot Franciakulccsal Eszköz Dupla Fej Mosogató Telepítő Eszköz vízvezeték

HUF 2833.65
Árukból
A boltban

Aljzat DESIGN-aljzat lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a meglévő ellátási vonalak : Wc-csésze/Mosogató/Mosdó/Konyha Vízvezeték, valamint több.A hely lehetővé teszi a könnyű hozzáférést a meglévő ellátási vonalak, egyszerűbb, kényelmesebb, mint a hagyományos eszközök.TÖBBCÉLÚ Alkalmas Ellátási nuts/elzáró szelepek/Szűrő Kosár/Ellátási Vonal Dió/Csaptelep Dió.Szűrő kosár mellékletet tartja csatorna egység, míg szigorítás szűrő dió.Ideális a leggyakoribb a 2, 3, 4, 6 lap-medence dió.EXTRA HOSSZÚ DESIGN-Lehetővé teszi, hogy a nehezen elérhető szerelés dió csaptelepek, permetezők, valamint labdát, farkak, teszi a telepítés kényelmesebb.A rod, hogy be van helyezve a farok tartani, ez az eszköz a közönséges csaptelep létesítmények, valamint a mosogató strainers könnyen forgatni a kínos szögek nélkül, vakarja a chrome.MAGAS MINŐSÉGŰ könnyű,nagy szilárdságú műanyag, építési-két tartós alumínium betétek, egy-egy fordulási szög ne kezeli, a másik tartja a szűrő kosár a helyén van.Könnyű szétszedni, egyszerű, tiszta, higiénikus.MIT kapsz, Magas minőségű csapot franciakulccsal eszköz, a gondtalan értékesítés utáni szolgáltatás.Ha bármilyen kérdés vagy probléma, mi lesz boldog, hogy téged szolgáljon. Távolítsa el az Alumínium Ötvözet Betétekkel. Válassza ki az Eszköz Végén, amely a legjobban illeszkedik a medence dió. Alkalmazni, majd forgassa el. 2 Lap Ellátó Dió. 7/8 Hex Dió.Telepítése 1 Helyezze be az Eszköz Végén Egy hex oldalával felfelé.Vegyenek részt a dió, majd forgassa el. Telepítése 1 Helyezze be az Eszköz Végén Egy,szelepek oldalával felfelé. Részt szelep, majd forgassa el. Install 2 Helyezze be a Szerszámot a Vége B. Részt szűrő kosarak, majd kapcsolja be.Telepítése 1 Helyezze be az Eszköz Végén Egy hex oldalával up Engage a dió, majd forgassa el. Telepítése 1 Helyezze be az Eszköz Végén Egy,szelepek oldalával felfeléRészt szelep, majd forgassa el.

A jellemzők

Material:
metal

Így tetszhet neked