.

.

Kisgyermek Kupa cumisüveget Gyerekek Üveg Edző Szalma Szilikon Csésze Baba Gyermek 2 Kezeli, Élelmiszeripari 1 Éves, vagy 6 Hónap, illetve Mások(sötét zöld)

Kisgyermek Kupa cumisüveget Gyerekek Üveg Edző Szalma Szilikon Csésze Baba Gyermek 2 Kezeli, Élelmiszeripari 1 Éves, vagy 6 Hónap,

HUF 1861.65
Árukból
A boltban

✔ Folyadékbiztos Design : Mivel az egyedi felszerelés design, a gyerek nem fogja kinyitni a fedelet, könnyen, minden egyes csésze fel van szerelve egy plusz fedél megakadályozza a folyadék kiömlését, hogy a rendetlenség. ✔ Élelmiszer-Minőségű Anyaga : lágy szilikon anyag védi a baba érzékeny a szája.Ez a műanyag-mentes, íztelen, nem mérgező, ellenáll a magas hőmérsékletnek mikrohullámú sütő, valamint az alacsony hőmérséklet a hűtőszekrény. ✔ Könnyen tisztítható : Mivel az egyedi szilikagél anyag, a belső a kisgyermek kupa öblíteni közvetlenül a víz vagy a mosogatógép, így nem kell aggódnia, a maradékot a kupa egyáltalán. ✔ Két Könnyen-Grip Fogantyúk : A baba gyengéd kézzel is könnyen érthető, hogy a két kezeli a gyerekek kupa, így irányadó a babával, hogy igyon simán, ideális módja annak, hogy ösztönözze a kicsi tanulni inni. ✔ Kényelmes Szállítására : A baba kupa akkora, mint egy mobiltelefon, így nem foglal helyet a hátizsák, amikor nyaralni, szóval lehet, hogy ez a minden idő, hogy pótold a folyadékot a baba.Használja a fogaskerék borító, nincs-e vízszivárgás.Két szín helymegosztást több divatos.A baba könnyen megfogható a dupla fogantyú, így könnyebb vizet inni.

A jellemzők

Így tetszhet neked