.

.

Jadpes Nylon Kötél Vonalak, 20m Szilárd Fonott Ellenálló, Kiváló Vastagság Szárítókötél Sport Kisállat Játékok Kézműves Kertben Kempingezni a Szabadban Használja (#3)

Jadpes Nylon Kötél Vonalak, 20m Szilárd Fonott Ellenálló, Kiváló Vastagság Szárítókötél Sport Kisállat Játékok Kézműves Kertben Kempingezni

HUF 10435.50
Árukból
A boltban

1. Kiváló minőségű nylon anyagból, masszív, tartós.Minden felületek nem mérgező, biztonságos, Környezetbarát. 2. Tény, hogy ez a kötél egy nagyszerű választás minden tie-le, mert az nem veszteség az erejét még akkor is, amikor nedves, alacsony szakaszon, & táplálék bármilyen környezetben.A minden-körül tartósság a kötelet teszi, hogy hasznos, bármilyen munkát, bármilyen helyzetben. 3. Világos színű, lehet használni, mint a DIY kötés string. 20m hosszú ahhoz, lehet darabokra vágva, a különböző igényekhez. 4.Használja az árukapcsolás hajó dock vagy kötélhez, illetve Horgony, vonalak, kösd le a teherautó napellenző nyakkendő downs, húzza a vizet a kútból, egy vödörrel, Lengő, Hegymászás, Művészet, dekoratív Csomót, kézműves Munka, ruha szárítás vonalak, Sátor fickó útmutató szöveget. 5. Alkalmas kertészkedésre, camping vagy használja, mint a szárítókötél. 1. Kiváló minőségű nylon anyagból, masszív, tartós. 2. Minden felületek nem mérgező, biztonságos, Környezetbarát. 3. Világos színű, lehet használni, mint a DIY kötés string. 4. 20m hosszú ahhoz, lehet darabokra vágva, a különböző igényekhez. 5. Alkalmas kertészkedésre, camping vagy használja, mint a szárítókötél.

A jellemzők

Condition:
100% Brand New Material
Package List:
1 * Nylon clothesline :

Így tetszhet neked