.

.

Bling Bling Kristály Kézzel készített Luxus Gyémánt Ceruza, Toll, edényfogó & Tűzőgép & Kártya Tartóját & Asztali Ragasztószalag Adagoló Irodai Papíráru Készlet Divat Lányok, Nők (Roune) (Rózsaszín)

Bling Bling Kristály Kézzel készített Luxus Gyémánt Ceruza, Toll, edényfogó & Tűzőgép & Kártya Tartóját & Asztali Ragasztószalag Adagoló

HUF 9448.65
Árukból
A boltban

1.【/Toll tolltartó】Tökéletes részére tartás kis tételek szervezett , mint a smink kefék, kozmetikumok, fogkefe, tollak, ceruzák, meg a gyertyák.Modern, fényes design, amely nagy a díszítő drag, asztalok, pultok, vagy tabletops. 2.【Tűzőgép】Egy aranyos, megbízható, nagyon jól működnek, tűzőgép, hogy legfeljebb 100 kapocs kínál egy 20 lapos kötési kapacitás.Nem zavaró, vagy a megcsúszás, míg tűzés .Könnyű feltölteni, amikor staples fogytán vannak.Kényelmes ,idő-megtakarítás, valamint jól jön. 3.【Kártya Tartóját】 Bővíthető kapacitás,4.53 ×1.45×1.18 cm, legfeljebb 50pcs az üzleti kártyák ( csakúgy, mint a neve kártya/ajándék kártya/kártyák/hitelkártya) .A karcsú bling stílus biztosan, hogy a névjegykártyák kiemelkedik, hogy vallomást tegyen. 4.【Asztali Ragasztószalag Adagoló】Univerzális méret-fit dolgozik a felvételeket, minden márka !A súlyozott alap nem csúszós pad cég ahhoz, hogy egy erős, szedd össze az asztal felületén, így biztonságosan használni, különböző szögekből.Ez is egy éles késsel vágjuk le a szükséges hosszúságú felvételt haladéktalanul meg szépen. 5. 【Meghatározott gyakorlati szakemberek számára 】Ez a luxus kinézetű hivatal kit készült elbűvölő, csillogó strassz !Ez egy csodálatos ajándék barátok & családok .Megbízható, napi irodai munka a vállalkozások számára.

A jellemzők

Így tetszhet neked