.

.

Tingting1992 Mini Tűzőgép Munkaerő-Megtakarítás Tűzőgép Multi-Function Kis Tűzőgép Irodai Papíráru, 20 Lap Kapacitás Irodai Tűzőgép (Szín : Kék)

Tingting1992 Mini Tűzőgép Munkaerő-Megtakarítás Tűzőgép Multi-Function Kis Tűzőgép Irodai Papíráru, 20 Lap Kapacitás Irodai Tűzőgép

HUF 5737.50
Árukból
A boltban

Egy ujjal nyomja meg tűzőgép, könnyű kötelező,ingyenes erőfeszítés; Egy ujjal nyomja meg a gombot, könnyű kötelező, két kötelező módszerek beállítást, nyomja meg az alsó gombot, szabadon beállíthatja, hogy az ideiglenes, majd állandó kötelező.Fém pull-rod, csúszásmentes bázis, a teljes vonal sima, gyönyörű.Találkozhatunk a legtöbb kötelező követelmények, a könyvkötő vastagság képes áthatolni 2-20 lapot, nem aggódnék az oldalt, hogy sérült.Az 50mm-es papír mélység, kézzel állítható szerint a kötelező követelmények, ami kényelmes, praktikus.A lemez lehet forgatni, hogy válassza ki ideiglenes vagy állandó kapocs.Erős harapás erő, papír, hadd tű lehet sima, feszes, nincs papír jam Name : stapler Material : fém rod Product méret : 123 * 34 * 56 MMColor : fekete, blue Binding mennyiség : 2-20 sheets Paper mélység : ≤50mm Product csomagolás : tűzőgép + köröm lehúzó + nailprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze, hogy a szín, méret, mielőtt vásárol.2. Nem tartalmaz elemeket más, mint a tűző látható a termék fotó.3. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, kis kromatikus aberráció előfordulhat, kérlek, bocsáss meg nekem.4. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, kézi mérés lehet, hogy tévedek, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm.5. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges.Normális körülmények között a logisztikai szállítjuk belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.

A jellemzők

Így tetszhet neked