.

.

Akkumulátor Kapacitás Teszter, Akkumulátor Teszter PCB HTN Akkumulátor Kapacitása Akkumulátor Kapacitása a Monitor Kijelző 12-84V(Fehér, Pisai Ferde Torony Típus)

Akkumulátor Kapacitás Teszter, Akkumulátor Teszter PCB HTN Akkumulátor Kapacitása Akkumulátor Kapacitása a Monitor Kijelző 12-84V(Fehér,

HUF 1470.15
Árukból
A boltban

Egyszerű, hatékony beállítás, csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy hozzanak létre.Pontosan megjeleníti a százalékos akkumulátor kapacitás, feszültség, ösztönösen felfogni az akkumulátor kapacitása állapot.Szerelve egy kapcsoló, a kijelző ki lehet kapcsolni, de nincs áram fogy.PVC fólia felületét, majd fel lehet használni bizalommal.Elfogadása magas műszaki kézműves, robusztus, tartós használata. 1. Egyszerű, hatékony beállítás, csak néhány másodpercet vesz igénybe, hogy hozzanak létre.2. Szerelve egy kapcsoló, a kijelző ki lehet kapcsolni, de nincs áram fogy.3. Pontosan megjeleníti a százalékos akkumulátor kapacitás, feszültség, ösztönösen felfogni az akkumulátor kapacitása állapot.4. PVC fólia felületét, majd fel lehet használni bizalommal.5. Elfogadása magas műszaki kézműves, robusztus, tartós használata.

A jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Electricity Display
Material:
PCB/HTN
Optional Light Color:
Blue, Green, White
Display Range:
8-100V
Compatible Battery:
Lead-acid battery, lithium battery, lithium iron battery (can be set up by yourself)
Applicable Voltage:
12-84V
Operating Temperature:
-10~50℃
Size:
Approx. 6.1x 3.3 x 1.3cm / 2.4 x 1.3 x 0.5inch
Weight:
Approx. 20g
Package List:
1 x Display :
1 x Connecting Line :

Így tetszhet neked