.

.

11 így kerékpár CSQ-Rámpák, Beltéri Rámpák, 5CM Magas Műanyag Step Mat Villa Ajtó Küszöb Rámpák Otthon Fogyatékkal élő Kerekes székes Rámpa Mérete:50225CM Menetkész Rámpák (Szín : Sárga Méret : 50225CM)

11 így kerékpár CSQ-Rámpák, Beltéri Rámpák, 5CM Magas Műanyag Step Mat Villa Ajtó Küszöb Rámpák Otthon Fogyatékkal élő Kerekes székes

HUF 7290.00
Árukból
A boltban

▶Tulajdonságok : készült, magas minőségű anyagok, tartós, a különböző magasságokba.A felület mesterségesen dombornyomott, valamint az anti-slip hatást fokozza. ▶Lehet kombinálni a hosszúságú lesz, többféle magasság lehetőség, mindig van egy neked;. ▶Tervezési koncepció : Nála a fény, használatra kész, élénk színek, gyönyörű, gyakorlati;. ▶ A termék mérete : 50*22*5 CM//Anyag : műanyag, Szín : Zöld , Sárga. ▶Alkalmazandó : utak, lépcsők, lakosok, kisboltok, szálloda, garázs, parkoló, bejárat, bevásárlóközpontok, közúti fogak, gyárak, illetve egyéb területek végig az utcán, kényelmes járművek be, majd kilép. - Megjegyzés : Kérjük, vásárolja szerint a mérési feltételek mellett.Multi-function step pad, hogy segítsen mászni felfelé▶, a Termék mérete : 50*22*5 CM▶, Anyag : műanyag▶, Szín : Zöld , Sárga▶ Készült nagy szilárdságú műanyagból készült a tartósság.Csúszásmentes, nyomás ellenállás.A különböző színek, szemet gyönyörködtető▶, Könnyen hordozható, közlekedés, lehet helyezni a hátsó doboz, levehető, nem károsítja a gumik▶, Ingyenes splicing, bármilyen kombinációban hossza, kényelmes kombináció, könnyen hordozható▶, a Termék Leírása : Ez a termék kézzel készül, lehet, hogy a folyamat hibák, kérem, értse meg - előnyök : képes megvédeni a gumikat autók;▶, Alkalmazandó : utak, lépcsők, lakosok, kisboltok, szálloda, garázs, parkoló, bejárat, bevásárlóközpontok, út fogak, gyárak, illetve egyéb területek végig az utcán, kényelmes járművek be, majd kilép. - Megjegyzés : Kérjük, vásárolja szerint a mérési feltételek-prompt1. Használjuk nemzetközi logisztika, a termékek általában kell 15-25 nap, hogy a hajó, ha több, mint 30 nap, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi segít megoldani a problémát a lehető leghamarabb;2. A manuális mérési hiba, hogy ez a termék 1-2 cm.Ennek a terméknek nincs egyéb alkatrészek.Néhány hiba miatt előfordulhat, hogy elegendő fény.Ez nem minőségi kérdés;az A küldetésünk,▶▶, akkor megfelelően, a csomag minden egyes termék.Ha bármilyen sérülés a szállítás során, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi ellenőrzi, majd vegye be, amint lehet!▶▶, Bármilyen akadály tér, ez a lejtő pad nagyon praktikus, használható leküzdeni az akadályokat, akkor is megóvja a gumikat, illetve autók.Meg fogjuk védeni az érdekeit, az ügyfelek, üdvözöljük vásárolni!.

A jellemzők

Így tetszhet neked